Το 1983 ανοίγει το πρώτο γραβατοποιείο της οικογενείας μας στην οδό Βαλαωρίτου 37. Μετά από σχεδόν 40 χρόνια κρατώντας το ύφος και την ποιότητα μας, οι πόρτες συνεχίζουν να είναι ανοιχτές για όσους ψάχνουν τα ιδανικά αξεσουάρ για να ολοκληρώσουν το ντύσιμό τους.
Το 2006 το δεύτερο κατάστημα μας στην οδό Σολωμού 3, έρχεται για να επεκτείνει την δυναμική της επιχείρησης, ενώ από το 2014 η «StefanoMario 1983» διαθέτει e-shopγια ηλεκτρονικές αγορές.
Η γραβάτα αποτελεί το προϊόν που μας χαρακτηρίζει, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία και ξεχωριστά σχέδια για κάθε προτίμηση. Με την χρόνια εμπειρία και την εξειδίκευση μας στο αγαπημένο ανδρικό αξεσουάρ, διαμορφώσαμε μια συλλογή με περισσότερα από 2.000 σχέδια, που ανανεώνεται κάθε σεζόν.
Στη συλλογή της StefanoMario1983 σταδιακά προστίθενται νέα αξεσουάρ, όπως μανικετόκουμπα, μαντηλάκια, χειροποίητα κοσμήματα, κλιπς γραβάτας κ.α.
Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο χονδρικής πώλησης, με επιλεγμένους συνεργάτες ανά την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες εταιρειών, ξενοδοχείων, ομάδων, οργανισμών κ.α., προσαρμόζοντας τα προϊόντα μας στις ανάγκες τους. Ενδεικτικά, έως τώρα έχουμε συνεργαστεί με τον δήμο Θεσσαλονίκης, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την Ellinair, το RegencyCasino, τα εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη και το κολέγιο Ανατόλια.
Το μότο μας είναι «We fit on your outfit» …

 

Βαλαωρίτου 37