Μια μικρή ανανέωση εν όψη της νέας σεζόν

Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη καθημερινότητα μας. Πρέπει να κρατήσουμε και να συντηρήσουμε τη καλή μας διάθεση και το κεφάλι ψηλά! Πόσο μάλλον τώρα που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, αυτή της πανδημίας.

Εμείς το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε έτσι ώστε να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι στη θετική μας διάθεση ήταν να ανανεώσουμε και να φρεσκάρουμε το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Βαλαωρίτου 37. Οι αλλαγές δεν ήταν δραματικές, ήταν όμως αρκετές για να ανανεώσουμε τη ψυχολογία μας εν όψη της νέας σεζόν.

Φυσικά, από αυτή την  ανανέωση δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι προσθήκες νέων προϊόντων στις ήδη υπάρχοντες και όχι μόνο συλλογές της εταιρίας μας. Τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε νέα σχέδια σε γραβάτες, μεγάλη ποικιλία σε κασκόλ, μαντηλάκια πέτου και πολλά ακόμα ανδρικά αξεσουάρ που θα ανανεώσουν τους χειμερινούς συνδυασμούς σας  και κατά συνέπεια τη ψυχολογία σας. Θα βρείτε επίσης πολλές επιλογές δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα εν όψη των εορτών.

Φωτογραφίες